Sjaman Durek ønsker at tannhelse skal være en statlig fullfinansiert velferdsordning. Utspillet vekker oppsikt. (Foto: Organic Authority)

DEN ANDRE SIDEN: Märtha Louises kontroversielle kjæreste har kommet med nok et kontroversielt utspill som sjokkerer og vekker oppsikt. Sjaman Durek skriver i sin nye bok at velferdsstaten bør fullfinansiere tannhelsetjenesten for sin befolkning.

På side 47 i den svært så kontroversielle boken står ordene som har skapt oppsikt:  «Tannhelse skal være gratis. Så mange som 140.000 nordmenn hvert eneste år lar være å dra til tannlegen, fordi de ikke har råd. Dette får mange negative ringvirkninger. En god tannhelse er viktig for å redusere faren for andre sykdommer og lidelser,» skriver sjamanen.

Ingen representanter for kongehuset har kommentert sjamanens svært kontroversielle påstander ennå.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here