Sjaman Durek ønsker at tannhelse skal være en statlig fullfinansiert velferdsordning. Utspillet vekker oppsikt. (Foto: Organic Authority)

DEN ANDRE SIDEN: Märtha Louises kontroversielle kjæreste har kommet med nok et kontroversielt utspill som sjokkerer og vekker oppsikt. Sjaman Durek skriver i sin nye bok at velferdsstaten bør fullfinansiere tannhelsetjenesten for sin befolkning.

På side 47 i den svært så kontroversielle boken står ordene som har skapt oppsikt:  «Tannhelse skal være gratis. Så mange som 140.000 nordmenn hvert eneste år lar være å dra til tannlegen, fordi de ikke har råd. Dette får mange negative ringvirkninger. En god tannhelse er viktig for å redusere faren for andre sykdommer og lidelser,» skriver sjamanen.

Ingen representanter for kongehuset har kommentert sjamanens svært kontroversielle påstander ennå.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here