Home Nyheter Hoksrud flåttrammet etter «rulling i skauen»

Hoksrud flåttrammet etter «rulling i skauen»

0
Hoksrud flåttrammet etter «rulling i skauen»
Eksperter mener at Hoksrud kan se omtrent slik ut etter hendelsen. (Foto: Trondheim Havn/montasje)

Stortingsrepresentant Bård Hoksrud er sykmeldt på ubestemt tid, melder Fremskrittspartiet. Årsaken skal være at Hoksrud er dekket av flått etter å ha tilbragt sommeren med å «rulle seg i skauen».

– Vi vil gjerne være i forkant av eventuelle rykter, sier partiets pressekontakt Brynje Stimmen. – Det stemmer at Bård har pådratt seg en lei flåttinfeksjon i sommer. Det stemmer også at det dreier seg om et antall flått som er høyt oppe i doble siffer, uten at jeg kan være mer presis enn det for øyeblikket.

– Tenker på Bård

– Det er klart at vi tenker på Bård nå, sier partileder Siv Jensen. – Han pleier å forsvinne ut i skogen noen uker hvert år for å baske med disse fillebikkjene. Men vi har alltid sagt at han må holde seg unna det høye gresset og sjekke seg når han kommer hjem.

Ifølge kilder Nieuhetene har snakket med, skal altså Hoksrud ha brukt store deler av sommeren til å leke i marka sammen med en gruppe hunder. Det er uklart om stortingsrepresentanten har et eierforhold til hundene eller ikke.

Personlig frihet

På spørsmål om hva hun syns om Hoksruds valg av fritidsaktiviteter, kommenterer Jensen at Fremskrittspartiet legger stor vekt på personlig frihet. – Anders Lange selv pleide å løpe med kyrene på vårsleppet. Da kjente han på friheten fra staten.

– Så lenge han ikke skader andre enn seg selv, må det være greit. Og så lenge han bruker lusekammen han har fått, avslutter Jensen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here