Ole Borten Moe hevdet han hadde tenkt litt. Blir litt vanskelig uten hjerne, eller hva, Ola? (Foto: Knut Krog Lappeschou)

Ola Borten Moe har skapt storm på internett med sin Facebook-post der han vil kutte statstøtten til faktasjekkertjenesten Faktisk.no. Men hadde han «tenkt litt», slik han selv påstod?

– Jeg har tenkt litt over dette de siste dagene. Og kommet frem til at det er både problematisk og unaturlig at Faktisk.no skal få støtte over statsbudsjettet.

Slik begynner Ola Borten Moe sin Facebook-post med oppfordring om å kutte statli’ bevilgnin’ til Faktisk.no. Røntgenbilder Nieuhetene har fått tak i viser derimot at Borten Moe ikke har belegg for påstanden.

Den berømte facebook-posten til Ola Borten Moe fra Senterpartiet. (Faksimile)

Tom hjerne

På røntgenbildet av hodet til den folkekjære politikeren ser man helt tydelig en tom hjerne. Et kranium blottet for bløtvev. Nada. Null og niks. Ingen hypofyse. Ikke antydning til pannelapp eller amygdala. Bare frisk norsk fjelluft.

Blir ikke så enkelt å få «tenkt litt» uten hjerne, Ola?

Hehe. Nei, det blir ikke det. Der tok dere meg på fersken. Det stemmer at det er blåst på loftet. Streik i kontrolltårnet. Utstoppa kjøttmeis i fuglekassa. Hjerneflukt.

Hva blir så neste trekk?

Jeg gir meg ikke. Det kommer nok snart et nytt, frimodig utspill fra denne mavericken, smiler Borten Moe og viser det hemmelige tegnet for trønder med høyrehånda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here