Kilde (sensurert av Nieuhetene) levner ikke Frank Løke mye ære i det som kan tolkes som et nøye regissert karakterdrap på en reality-stjerne. Foto: Alex Iversen/TV2

– Vi lurte Frank Løke. Vi klipte opptakene så han fremstod som dum og gæren i Farmen, og glorifiserte galskapen hans.

Utsagnet kommer fra en sentralt plassert kilde i TV2. Den anonyme TV2-ansatte, som skal ha en lederrolle i mediekonsernet, avslører nå at TV-kanalen bevisst gikk inn for å foreta et karakterdrap på den tidligere håndballspilleren og reality-stjernen.

«Bak kamera sa alle at overraskelsene hans var av stor underholdningsverdi»

– Vi hauset opp Frank, skrøt av alle de sprø påfunnene, inviterte ham på «God morgen, Norge» og snakket om hans herlige og frie fremtoning. Bak kamera sa alle at overraskelsene hans var av stor underholdningsverdi.

Frisk pust med rå stunts

Og det hele? Kun et spill fra TV2 sin side, om man skal tro kanalens representant, som nå har valgt å ta bladet fra munnen.

Planen? Å ta livet av Frank Løke på TV, en gang for alle.

– Vi varmet opp ballongen til den var på sitt mest oppblåste, for så stikke nåla i den midt ute på parketten, akkurat da den var iført Borat-kostyme, ler kilden. – Dagen før hadde alle digga de rå stuntsa hans, og hele Norge mente at en løs kanon som ham var et frisk pust.

– Frank Løke er en nobody

For TV2 var Frank Løke var akkurat det «Skal vi danse» trengte. Men Frank gikk rett i fella, ifølge kilden.

– Frank Løke er nå en nobody. Alt gikk etter planen, skratter han.

Gjennom den sprakete telefonlinjen kan vi høre en kontorstol som svinger rundt og rundt, som i sin egen piruett på gulvet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here