Møt Bente. 44 år. Lærer. Mann og tre barn. Enebolig, Kolbotn. Den definitive mover og shaker i Jotunveien 58.

Hvis ungene til Bente Myrvassbu trenger noe, dukker det bare opp. Slik kan det virke, i alle fall. Men i virkeligheten er det et apparat som jobber i det skjulte for at ungene får det slik de vil. Det apparatet er Bente.

Bente må ta forsørgeransvaret i de lange periodene ektemannen  jobber utenlands. Likevel har vi aldri sett en eneste svetteperle på Bentes panne. Utrolig!

Bente har en travel tilværelse som trebarnsmor og engelsk- og norsklærer ved Kolbotn videregående skole. I tillegg til arbeid i både hus og hage, må hun ta forsørgeransvaret i de lange periodene ektemannen Frode jobber som selger utenlands. Likevel har vi aldri sett en eneste svetteperle forme seg på Bentes panne. Utrolig!

Eldstesønnen ruller

Hvis Tanita (12) ønsker å delta på ridestevne i nabofylket, kjører Bente henne dit. Og plukker med seg alle hestevennene til Tanita på veien. Og hvis Johannes (15) har klart å ødelegge decket på skateboardet sitt, står det et flunkende nytt skateboard i garasjen dagen etter. Med enda bedre kulelager. Johannes kan kjøre grinds herfra til Himmelen! Men det er ikke tryllekunst. Det er bare slik Bente er.

Wedgie til besvær

Her om dagen kom Sjur (8) gråtende hjem fra skolen. Årsak? En smertelig wedgie utført av Tom Erik i fjerde. Problem? Definitivt. Introducing: Bente Myrvassbu. Ved publiseringstid sitter foreldrene til Tom Erik i samtale med barnevernet, og vi blir ikke sjokkert om en viss tiåring bor et nytt sted fra og med neste uke. Takket være Bente. Wow!

Noen mødre er de fødte movers og shakers. Men få er så virtuose som Bente.

 

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here