Nieuhetene har tatt ringerunden til norske kjendiser for å høre hvordan de reagerte på den svenske artisten Aviciis tragiske død.

John Arne Riise (uoppfordret):

Ej syntes Avicii va kjempe sjarmerende, søt, sexy, fantastisk utstråling, men ikke minst, han virka spennende å utfordrende;) Go natt, søte prins, vi vil alltid huske dej.

 

 

Kygo:

Husker dere da jeg fikk elektrisk støt fra miksebordet mitt, og du kunne se hele skjelettet mitt, og jeg døde, men kom tilbake? Hva er oddsene for at noe sånt kan skje igjen? Vi kan bare håpe.

 

 

Stefan Heggelund (H):

Avicii var et fyrtårn i svensk musikk, et viktig symbol for skandinavisk populærkultur. Han har berørt flere millioner mennesker med sitt talent, og kommer til å bli husket.

 

 

Ulf Leirstein (Frp):

Jeg har på en måte fått munnkurv når det gjelder alt annet enn kjendisers dødsfall. Åja, det gjelder Davinci? Da er jeg din mann. Vi lyser fred over Adeccos minne. Han inspirerte oss alle med sin… (lang pause) elektromagnetiske dansemusikk.

 

 

Karl Ove Knausgård (sterkt forkortet utdrag, red.anm):

Alteregoet Avicii bringer umiddelbart tankene henimot angrivarii, ranii og rugii, og slik gir antikkens historikere liv til germanske stammer, folket uten skriftspråk. Ved hjelp av noen linjer blåser Tacitus og Jordanes liv i dem, folkegrupper som i løpet av noen få århundrer vendte opp-ned på et helt kontinent,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here