Fascinasjonen din for denne mystiske pubgjesten forsvant i det han åpnet munnen. (Foto: Paul A. Abdul)

OSLO: Den velkledde mannen som har vært fast inventar på puben Den Sorte Hane i Møllergata i en årrekke, viser seg å være en dørgende kjedelig samtalepartner.

Som snytt ut av en mafia-film

Ulastelig antrukket i tweed-dress, strøken skjorte og silkelommetørkle i dresslommen har mannen som drikker whisky alene på Den Sorte Hane alltid fascinert pubens gjester.

Med et veltalende ytre som snytt ut av nesa på en mafia-film fra 1970-tallet har alltid pirret nysgjerrigheten vår: Er han halvt italiensk? Har han familie? Har han vært skuespiller? Har han jobbet som leiemorder? Har han ligget med en kjent operasangerinne?

– Nå viser det seg at han er fra Råde i Østfold og digger Coldplay og Chainsmokers. JEG ER UENDELIG SKUFFET.

Verdens dølleste fyr

Etter at vi endelig turte å snakke med ham torsdag kveld, viser det seg at alle fantasiene er grunnløse. Fyren er dritkjedelig. Han mumler når han snakker, kommer stadig med rasistiske vitser og er rett og slett litt dum.

– Jeg er uendelig skuffet, sier pubgjest Kristoffer Vårstuen (28). – Jeg har alltid tenkt at han har båret på en hemmelighet og at han kjente Marlon Brando. Men nå viser det seg at han er en alkoholiker fra Råde i Østfold og digger Coldplay og Chainsmokers. Han er verdens dølleste fyr.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here