Her er Cato. Cato er en lettlurt kødd. Cato forlenger med Eurosport Player. Ikke vær Cato. (Foto: Celle Våghåland)

HOKKSUND: Cato Godlund Krog (27) har som resten av Norge fulgt OL i Pyeongchang helt gratis via Eurosport Player. Nå vurderer den naive kødden å binde seg til mediegigantens Discovery Communications’ betalingstjeneste.

Unikt tilbud

– Først tenkte jeg at jeg bare skulle ha den første måneden gratis som alle andre. Jeg så ikke noe grunn til å ha enda en betalingstjeneste. Hva skulle jeg med Eurosport Player? Men sakte men sikkert har reklamene fått meg til å forstå hvor unikt dette tilbudet er, sier Godlund Krog. – Nå skal jeg endelig få sett alle UEFA Europa League-kampene.

– Jeg ante ikke at jeg var interessert i snooker og Formel E.

Hokksund-gutten mener han har blitt bedre kjent med seg selv.

– Ja, altså jeg ante ikke at jeg var interessert i snooker og Formel E før jeg fikk med Eurosport Player. Nå kan jeg endelig bruke mindre tid sammen med familien sin.

Lett for å tro på ting

Det er ikke første gang Cato Godlund Krog binder seg til dyre abonnementer. Han jobber til daglig som selger av Herbalife-produkter og har status som stormester for region Buskerud og Telemark.

Han er også aktiv i to verdensreligioner.

– Jeg har valgt med en monoteistisk religion, jødedommen, i tillegg til buddhismen. Jeg er skikkelig gira på begge, faktisk. Jeg har veldig lett for å tro på ting, ler Godlund Krog og legger til at han gleder seg til å vie livet sitt til Eurosport Player.

Hva fikk du til jul i år, Cato?

– Utrolig mye fint! Dette var et av de beste årene sånn julegave-messig. Jeg fikk gavekort på Spaceworld. Eller Spaceworld Soundgarden som det heter nå. Og visir til snowboardhjelmen. Og en sånn Sonos-høyttaler man kan ha på kjøkkenet og…

Cato? Det har ikke vært jul i år. Hehe.

– …

– Jeg har valgt med en monoteistisk religion, jødedommen, i tillegg til buddhismen. Jeg er skikkelig gira på begge, faktisk.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here