Håkon og Bente Binge-Bendtner (Foto: Nikolai Binge-Bendtner)

BEKKESTUA: 24. desember 2016 fikk Håkon Binge-Bendtner (17) sitt livs sjokk. Da han var på vei ned til kjelleren for å hente kransekake denne kvelden, fikk han se mamma Bente (42) kysse en mann ikledd rødt og hvitt – selveste julenissen.

Det var tunge involvert

Nieuhetene møter videregående-eleven hjemme på gutterommet hvor han sitter tydelig beklemt, bitende på neglene sine. Jula står for døren. Men Håkon har ennå ikke kommet over synet som møtte ham i kjelleren i fjor: Mamma og julenissen i het omfavnelse.

– Skulle nesten ønske pappa hadde sett dem kysse, sier han, tydelig frustrert. – Da hadde mamma fått så ørene flagra. Men pappa var typisk på besøk hos naboen, for å hente sukker eller noe. Jeg mener, altså, de brukte tunge.

Redd for gjentakelse

I år har mamma på nytt hengt opp misteltein i kjelleren.

– Hva i helvete er vitsen? I kjelleren?? Jeg skal ikke ned i kjelleren for å hente noe rett før nissen kommer for å levere gavene i år, det er helt sikkert, sier gutten skråsikkert. – Emma Nikoline (Håkons søster, 7 år, journ.anm.) får gjøre det.

Ved publiseringstid var Håkons far Nikolai Binge-Bendtner (44) ikke tilgjengelig for kommentar, da han var over hos naboen for å låne litt hvetemel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here