Olje- og energiministeren viser frem bildet av Tabitha (16), rett før strømmen går.

– Hun blir straks 18 år, sa Terje Søviknes da han under en redegjørelse for Goliat-plattformen i kveld hentet frem bilder av sin elskerinne Tabitha.

Olje- og energiminister Terje Søviknes har vært i hardt vær i det siste. Nylig kom det fram at Søviknes feilinformerte Stortinget om når oljeutvinning fra Goliat-feltet i Barentshavet ville begynne å bli lønnsomt. Ikke bare bommet han med flere år, men nå stilles det spørsmål om gigantinvesteringen i det hele tatt vil bidra med friske penger for AS Norge.

Avbrøt presentasjon

Da olje- og energiministeren i kveld ved 20-tiden måtte redegjøre seg for Regjeringens finanskomite, valgte han etter en haltende introduksjon å bytte minnepinne. Et øyeblikk forsvant powerpoint-presentasjonen på skjermen, bare for å bli erstattet med en mappe med jpeg-filer. Søviknes åpnet deretter det første bildet, som viste en ung kvinne i bikini.

– Dette er Tabitha, sa ministeren til gruppen med finanseksperter. Vi møttes på stranda i Cancún i høstferien. – Hun fyller 18 om et par somre. Tabitha og jeg… Tabitha og jeg elsker hverandre, fortsatte den tidligere ordføreren fra Os, som i 2001 fikk sterk kritikk for å ha skjenket og hatt sex med en 16-årig jente på et landsmøte for FrP.

Deretter gikk strømmen og rommet ble lagt i mørke. Kilder tilknyttet regjeringen har fortalt at FrPs finanspolitiske talsmann, Helge Andre Njåstad, ble sett løpende fra sikringsskapet utenfor Stortingets møteromfløy.

Nieuhetene kommer tilbake med mer.

 

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here