Olje- og energiministeren viser frem bildet av Tabitha (16), rett før strømmen går.

– Hun blir straks 18 år, sa Terje Søviknes da han under en redegjørelse for Goliat-plattformen i kveld hentet frem bilder av sin elskerinne Tabitha.

Olje- og energiminister Terje Søviknes har vært i hardt vær i det siste. Nylig kom det fram at Søviknes feilinformerte Stortinget om når oljeutvinning fra Goliat-feltet i Barentshavet ville begynne å bli lønnsomt. Ikke bare bommet han med flere år, men nå stilles det spørsmål om gigantinvesteringen i det hele tatt vil bidra med friske penger for AS Norge.

Avbrøt presentasjon

Da olje- og energiministeren i kveld ved 20-tiden måtte redegjøre seg for Regjeringens finanskomite, valgte han etter en haltende introduksjon å bytte minnepinne. Et øyeblikk forsvant powerpoint-presentasjonen på skjermen, bare for å bli erstattet med en mappe med jpeg-filer. Søviknes åpnet deretter det første bildet, som viste en ung kvinne i bikini.

– Dette er Tabitha, sa ministeren til gruppen med finanseksperter. Vi møttes på stranda i Cancún i høstferien. – Hun fyller 18 om et par somre. Tabitha og jeg… Tabitha og jeg elsker hverandre, fortsatte den tidligere ordføreren fra Os, som i 2001 fikk sterk kritikk for å ha skjenket og hatt sex med en 16-årig jente på et landsmøte for FrP.

Deretter gikk strømmen og rommet ble lagt i mørke. Kilder tilknyttet regjeringen har fortalt at FrPs finanspolitiske talsmann, Helge Andre Njåstad, ble sett løpende fra sikringsskapet utenfor Stortingets møteromfløy.

Nieuhetene kommer tilbake med mer.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here