Home Nyheter Blæsta selfie blir mors nye favorittbilde

Blæsta selfie blir mors nye favorittbilde

0
Blæsta selfie blir mors nye favorittbilde
Tove Britt Sæmundsen med sitt nye favorittbilde (Foto: Elisabeth Sæmundsen)

Eirik Sæmundsen (21) gjorde en oppdagelse denne uken som fikk ham til å gape. Ikke bare innså han at han hadde sendt sin egen mor en selfie han tok etter å ha røyket «en fede en». Den samme selfien hadde nå blitt hans mor Tove Britts nye yndlingsbilde, innrammet på hedersplass i stua.

Sæmundsen liker å brenne ned doinks når han slapper av. Men den lugne unggutten fikk sitt livs sjokk da han var hjemme for å spise søndagsmiddag forrige helg. På sjenken i stua stod nemlig et bilde av ham selv, en selfie. Men når hadde han tatt det? Og det var da åpenbart at han hadde fått på en joner ansiktsuttrykket hans og de steine øynene tatt i betraktning? Unge Sæmundsen ble stående og grunne over dette, mens moren tok lasagnen ut av ovnen.

Tove Britt tok noen steg inn i stua og ble stående med kjøkkenvottene på. «Tusen takk for det fine bildet du sendte meg på Messenger,» sa hun og rykket Sæmundsen ut av konsentrasjonen. «Hadde du nettopp stått opp, eller? Det er et veldig godt bilde av deg, vennen,» fortsatte moren. 21-åringen tok en avgjørelse der og da: Han måtte bare spille med fra nå av. Og ikke minst late som om han ikke så det strenge blikket fra lillesøsteren i sofaen. Og vet du hva? Den kvikke gutten slapp helskinnet fra det.

Ved publiseringstid har Sæmundsen sendt sin mor et nytt bilde i håp om at hun vil bytte ut det innrammede bildet med et nykter selfie, bare for å oppdage at han fem minutter tidligere hadde sittet på balkongen og blazet seg skækk.

Noen har rett og slett bare ikke hellet med seg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here