Slik ser det coveret til den nye narsissist-remixen av Ed Sheerans suksess-singel ut.

Siden Ed Sheeran slapp singelen «Shape of You» på nyåret har den rukket å bli verdens nest mest nedlastede sang fra Spotify noensinne. Nå kommer låta i en ny utgave med 1. person entall objektsform. «Shape of Me» er spesielt tilpasset alle de som bruker over 10 timer på gymmen i løpet av uka.

Resten av befolkningen har lenge kunnet riste seg løs til «Shape of You» på dansegulvet. Nå kan vektløftere, kroppsbyggere, hobbybolere og andre sterke gutter endelig gjøre sine knebøy og biceps curls mens de nynner «I’m in love with the shape of me».

En lykkedag for de selvopptatte

– Låta er helt lik den ordinære utgaven, med unntak av det personlige pronomenet, sier Lise Leie-Eje (41), salgsansvarlig i Atlantic Records Norge. -Vi fant ut at vi ved å endre fra 2. person entall objektsform til 1. person entall objektsform nådde ut til et helt nytt marked. Guttene på SATS Elixia.

– Vi har lenge sett at singelen til Ed har vært populær her i treningsstudioet, men at mange av guttene rynket på nesa hver gang Ed synger «you», bekrefter Trond Torso som er daglig leder i Elixia Jessheim. – Det er jo tross alt sin egen kropp de er forelsket i.

– Det er jo tross alt sin egen kropp de er forelsket i.

– Dette er en lykkedag for alle oss som er sykelig opptatt av egen kropp, sier kroppsblogger Cornelis Elander. – Den fineste sangen og det fineste personlige pronomenet i en og samme låt. Det kunne ikke blitt bedre!

Meg selv er i vinden

Trendanalytiker Fjotolf Archbishop Nesquick i konsulentselskapet Samtiden MY ASS! forteller at Ed Sheerans grammatiske remix føyer seg inn i en større trend.

– Den fineste sangen og det fineste personlige pronomenet i en og samme låt. Det kunne ikke blitt bedre!

– Ja, vi ser at stadig flere produkter som tidligere har vært basert på kjærlighetsmetaforer nå kommer i narsissistiske utgaver, sier Nesquick.

– Man kan nå sende, valentineskort til seg selv, turoperatørene tilbyr parferier der man kan dra til hver sin europeiske by, og den siste diktsamlingen til Stein Mehren er bare et håndholdt speil.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here