Vegard Obama-Bjerke (26) har hodetelefoner som reduserer bakgrunnsstøyen til et minimum. Og føler jeg ensom i verden. (Foto: Nissan Nyberget)

ASKER: Vegard Obama-Bjerke (26) gikk og følte på en tomhet inni seg. Så kjøpte han den nyeste modellen støykansellerende hodetelefoner. Nå føler han fortsatt på en tomhet inni seg.

– Materielt sett er alt på stell, bekrefter Asker-gutten. – Men livet har ikke blitt noe bedre etter at jeg fikk meg disse hodetelefonene.

Den banebrytende teknologien som ligger til grunn for Philips-modellen SHB9850NC gjør at Vegard Obama-Bjerke kan nyte den sjelløse musikken han elsker, helt uten skjemmende støy.

– Dag ut og dag inn går jeg rundt og hører på tropical house og annen musikk som gir meg minst mulig motstand. Det glir inn i ørene som honning, men jeg får egentlig ikke noe glede ut av. Jeg sliter med å finne en mening i min estetisk tiltalende, men helt sterile tilværelse. Nå som bakgrunnsstøyen har blitt borte har det egentlig bare blitt verre.

Obama-Bjerke har en jobb som krever en del reising. De støykansellerende hodetelefoner kommer til god nytte når Kygo skal kjempe med flyduren om oppmerksomheten.

– Ja, det er som natt og dag. Nå kan jeg virkelig nyte musikken, sier 26-åringen. – Men jeg gjør det ikke. Jeg greier ikke å nyte noe som helst lenger.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here