Den kvinnelige gründeren Agnete Gremanjan, indie-rockfantasten Pinnisaurus Stix og den svarte nynazisten Lil' Eric Blücher gir deg sine råd før Gameweek 1. (Foto: montasje)

Fristen for å være med i Fantasy Premier League går ut i kveld 18:45. Vi har spurt en kvinnelig hitech-gründer, en litt krokete pinne som elsker indierock og en svart nynazist om hva som skal til for å nå opp i det verdensomspennende fotballspillet.

Agnete Gremanjan (28) er kvinnen bak appen WhosIt? og er dermed en av de mest lovende it-gründerne her til lands. Gremanjan interesserer seg ikke for engelsk fotball, men kan likevel skilte med en 839. plass blant nesten 4 millioner deltagere i fjor. Gremanjan anbefaler bruk av avansert software og et organ kalt «hjernen» til de som vil lykkes i kompis-ligaen.

– Jeg vil anbefale et russisk program som heter HackMyRobot.ru. Denne kan du bruke til å gi spillerne på din motspillers lag skader rett før de ukentlige gameweek-fristene løper ut. Men for å sanke poeng selv må du nok stole på det myke vevet inne i kraniet ditt, ler it-gründeren.

Den litt krokete pinnen Pinnisaurus Stix (311) har en av Norges største samlinger av indierock. Band som Guided by Voices og Neutral Milk Hotel er blant favorittene. Stix spiller ikke Fantasy Premier League selv, og er knapp når vi spør ham om råd.

– Krokete pinner kan ikke snakke, fastslår han morskt.

Det siste medlemmet i Nieuhetenes ekspertpanel er den svarte nynazisten Lil’ Eric Blücher (29) fra Horten i Moss. Han mener følgende spiller er nøkkelen til å lykkes i Gameweek 1.

– Paolo di Canio, svarer han kontant.

Men har ikke Paolo di Canio lagt opp for lenge siden?

– Jo, men han gjorde sånn romersk hilsen og det går jo rett hjem hos nynazister som meg, ler den vandrende motsetningen.

Paolo di Canio gjør ‘saluto romano’. I følge Lil’ Eric Blücher er di Canio til £5.6 et godt tips på din midtbane, siden han ofte spiller spiss.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here