Home Nyheter Din mors venninner enige om at du «ikke er så gæren å se på»

Din mors venninner enige om at du «ikke er så gæren å se på»

0
Din mors venninner enige om at du «ikke er så gæren å se på»
Din mors venninner. Fra venstre: Ruth Dombek, Berit Nordheim og Hilde Gozza Blunck (Foto: Åge Edelberg)

Du gikk kanskje glipp av det, men akkurat da du gikk inn i feriehuset på Mallorca for å hjelpe din mor, hvilte samtlige av din mors venninner øynene på rumpa di.

Og da du bøyde deg ned foran Berit for å fylle karaffelen med vann fra den store plastdunken? Bicepsene har ikke blitt studert så inngående siden du befant deg på treningsstudioet. Og den gangen var det du selv som sjekket dem.

Det er bare å innse realitetene, kompis. Du har blitt smårips som Hilde og Ruth titter på for å føle seg ung igjen. Du vet at også eldre kvinner har seksuelle drifter?

Kanskje du ikke skulle dratt på ferie med mor og venninnene, tenker du kanskje. Too late, buddy! Du er en integrert del av forestillingsverdenen til Berit, Hilde og Ruth, nå. Det er bare å slå seg til ro med det.

Men du? Husk å blande ut sangriaen ordentlig godt i kveld, da. Moren din kommer som alltid til å legge seg tidlig, og du vil IKKE bli sittende oppe med dette trekløveret når de blir tipsy. Det er til sammen 28 år siden sist de fikk seg noe.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here