To av idrettsverdenens desidert største sexsymboler befinner seg i samme by. Det blir det bråk av. Nå går Team Northug ut og ber Nicklas Bendtner slette Tinderprofilen sin.

En skjør balanse

– Tinder er som et sårbart økosystem. I Trondheim har det lenge vært en ubestridt alfahann. Om dette nå skulle endre seg, vil det forstyrre den skjøre balansen i byens uteliv, sier Petter Northug og stamper foten truende i grusen.

Det har oppstått en «Denne-byen-er-ikke-stor-nok-for-oss-begge»-situasjon i Tinder Trøndelag, sier sex- og samlivsekspert Kristin Spitznogle. – Før har Northug hatt alle smådamene for seg selv, men nå får han altså konkurranse fra Bendtner om å få superlikes fra damer i alderen 19-24.

Færre kanter

Northug innrømmer at har han merket nedgang etter at Bendtner har flyttet til byen. Før kunne han kjøre fem- og sekskant både fredag og lørdag, men nå som den danske avslutteren har begynt å putte også utenfor banen, har stakespesialisten måttet nøye seg med tre- og firkant.

– Det har oppstått en «Denne-byen-er-ikke-stor-nok-for-oss-begge»-situasjon i Tinder Trøndelag.

Lar seg ikke true

Nicklas Bendtner virket ikke å la seg true av langrennslegenden. – Aaargh Rwrrr, sa fotballspilleren og la til at: – Rwrrf!

Dette fikk Team Northug til å sende ut en pressemelding i går kveld. Den lyder slik: «Ooooooh! …. A-Ooooooooooooooooh!»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here