OSLO: En semiautomatisk pistol skal ifølge kilder ha blitt etterlatt på et baderomsgulv i en leilighet på Frogner i Oslo onsdag formiddag. Der vil den trolig ligge delvis montert til eieren kommer tilbake fra Øvingshotellet nærmere midnatt.

Skytevåpenet er en såkalt «artilleri-Luger» og ble produsert på tyske fabrikker mellom 1934 og 1942. Samlerobjektet ble hentet på Posten tidligere samme dag. Da det endelig ble pakket opp i varme og trivelige omgivelser inne på et baderom, klarte pistolen ikke å holde lenge på den våpenglade eierens oppmerksomhet. Mannen, som om en knapp måneds tid er Melodifestivalen Grand Prix-aktuell, så seg nødt til å etterlate sin nye ervervelse på gulvet, med patronmagasin, skulderstøtte og andre deler kun delvis montert, etter sigende for å rekke en forberedelse på Øvingshotellet på Grünerløkka.

Ifølge kilder i hyllene bak speilet over servanten på baderommet skal pistolen umiddelbart ha gitt uttrykk for irritasjon da den umiskjennelgie lyden av en ytterdør som ble låst kunne høres. Noen timer senere skal pistolen ha moderert seg og uttalt at den var fornøyd bare den folkekjære artisten kom tilbake.

– Bruk ressursene våre, eller gi oss bort til noen som trenger oss!

– Nå gidder vi snart ikke mer, forteller en Netatmo Presence Outdoor Security Camera With Detection-enhet som er talsperson for privatpersonens elektroniske eiendeler. – Bruk ressursene våre, eller gi oss bort til noen som trenger oss!

Flere høyteknologiske artefakter i mannens eie skal nå være samlet på mannens soverom for å avtale en samlet innsats for å demonstrere mot kjøpemani og manglende utnyttelse av teknologiske funksjoner. Dette kommer på bakgrunn av irritasjon som har bygget seg opp over lengre tid etter at nyinnkjøpte gadgets knapt har blitt pakket ut av emballasjen før de har blitt liggende urørt i dagevis.

Ved publiseringstid skal popstjernens HUAWEI Mate 9 Pro være i full gang med å begrense sin egen 4G-dekning da den i en tissepause blir forsøkt brukt til å scrolle gjennom de siste iPhone-modellene på Lefdals hjemmesider.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here