Home Nyheter Ingunn (34) synes feriebilde er så fint at hun faktisk vil ha det som profilbilde på Facebook

Ingunn (34) synes feriebilde er så fint at hun faktisk vil ha det som profilbilde på Facebook

0
Ingunn (34) synes feriebilde er så fint at hun faktisk vil ha det som profilbilde på Facebook
På bildet: Ingunn Meier. (Obs: Dette er ikke feriebildet)

SKILLEBEKK, OSLO: Ingunn Meier (34) fant et bilde på sin iPhone som hun nærmest hadde glemt at lå der. Nå vurderer hun sterkt å bruke det som profilbilde på sosiale medier. 

l en luke med fritid som åpnet seg tirsdag kveld denne uken, etter at klesvask var ryddet på plass og nistepakker smurt, forsøkte redaksjonssekretær og småbarnsmor Ingunn Meier å komme ajour med vennenes oppdateringer i sosiale medier. Inspirert av venners bilder fra sommerferien begynte hun å bla i bildestrømmen på sin iPhone. Der var det et bilde som skilte seg ut.

Fant fint bilde fra Kroatia-reise

– Det er fra Kroatia-turen. Jeg har en fin brunfarge og en drink på bordet, forteller den unge Oslo-kvinnen.

En liten åpenbaring oppstod da hun scrollet seg nedover Facebook-feeden denne tirsdagskvelden.

– Jeg så at både Henriette, Liv og Sarah (Ingunns venninner, journ.anm.) fremdeles brukte bilder fra sommerferien som profilbilder. Så jeg tenkte: hvorfor ikke? Kanskje jeg også hadde noe som kunne brukes?

«Man kan bli litt lei av gamle bilder. Dette er en måte å fornye seg selv. Å få en litt friskere profil på sosiale medier. Noe nytt.»

Dette var den direkte foranledningen til beslutningen som ble truffet tirsdag kveld. Meier er raskt ute med å avkrefte at hun skifter profilbilde for å få oppmerksomhet.

– Man kan bli litt lei av gamle bilder, presiserer hun. – Dette er en måte å fornye seg selv. Å få en litt friskere profil på sosiale medier. Noe nytt, som sagt.

Da Nieuhetene besøkte Ingunn Meiers Facebook-profil onsdag morgen, brukte hun fremdeles et gammelt bilde på sin profil. På vår henvendelse angående dette svarte hun via SMS: «Jeg skal forsterke noen farger først. Legger det ut i kveld.»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here