Home Nyheter Dagbladet-tabbe: La ut framtidens nyheter i dag

Dagbladet-tabbe: La ut framtidens nyheter i dag

0
Dagbladet-tabbe: La ut framtidens nyheter i dag
Dagens nyheter var fulle av spoilers for året 2036

Lesere av Dagbladet.no fikk seg en overraskelse i dag tidlig. Avisen hadde kommet i skade for å legge ut nyheter fra året 2036 istedenfor 2016, som er året vi har nå.

Dagbladet-redaktør John Arne Markussen legger seg fullstendig flat etter den sjeldne tabben.

– Dette skal selvfølgelig ikke skje, skriver Markussen i en sms til Nieuhetene. – Årsaken var et lynnedslag i Dagbladets server som skapte en midlertidig rift i rom-tid-kontinuumet. Det skjer fra tid til annen, men vi har rutiner som skal sikre oss mot dette.

Teppebombing av Mega-Oslo

Disse rutinene sviktet altså i dag, og resultatet var at leserne fikk servert nyheter fra 21. november 2036, 20 år fram i tid. Blant annet kunne man lese om president Sylvi Listhaugs dramatiske flukt til Jordens indre kjerne etter teppebombingen av Mega-Oslo (Norge er per dags dato et konstitusjonelt monarki, hovedstaden heter bare Oslo, og Norge er ikke i krig med Stor-Brexitannia, red.anm).

I kommentarfeltene uttrykte flere Dagbladet-lesere frustrasjon over den tekniske glippen.

«Det minste dere kunne gjort var å slenge på et spoilervarsel», skriver brukeren eehansen65.

Framtidig pressestøtte

Redaktør John Arne Markussen lover at Dagbladets tekniske avdeling nå skal gå gjennom sine rutiner.

– Den positive siden av dette er at vi samtidig har mottatt 300 milioner cyber-Euro i pressestøtte fra Hoksrud-administrasjonen i 2027. Vi undersøker nå muligheten for å beholde disse midlene, og konvertere dem til nåtidens valuta, sier Markussen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here