Clemetsen nekter å ta selvkritikk for gruppas lange navn

JULEKAPPLØPET

Sinte forbrukere har sett seg lei på dagligvarebutikkenes råkjør. Flere melder nå om at neste års julebrus allerede er i hyllene.

Augustinus Clemetsen (38) fikk seg et realt sjokk da han var ute for å handle på lørdag. På hans lokale Coop Mega-butikk hadde julebrusen allerede kommet i hyllene. Og ikke nok med det – neste års julebrus var det også, ifølge Clemetsen.

– Nå følger du med på resonnementet her, kommanderer Clemetsen (38), som til daglig sorterer binders for et prestisjefullt advokatkontor.

– Vi kan anta at julebrusen ikke vil endre oppskrift betraktelig til neste jul. Her står det «best før mai 2017». Men den formuleringen, «best før» – det er ikke «må drikkes før», skjønner du? Dermed kan vi godt si at dette er neste års julebrus, forutsatt at man ikke drikker den nå, men lar den stå i stabburet til neste jul. Dette syns jeg er å gå for langt.

Startet facebookside

Clemetsen har også startet en facebookside for å protestere mot utviklingen.

Facebooksiden «Nok er nok – julebrusen kommer alt for tidlig i butikkene. Nå må noen gjøre noe. Vi står sammen mot disse butikkene som uthuler julas budskap, og dette er noe som er skapt av handelsstanden, dette problemet» ble lansert søndag kveld, og har allerede fått over et dusin likerklikk.

– Det er et langt navn. Heter den faktisk alt det?

– Ja, det er på en måte alt jeg mener om saken. Så det er litt viktig for meg at navnet reflekterer det, sier Clemetsen.

– Du kunne kanskje fått flere likes med et kortere navn?

– Jeg registrerer at noen mener det. Jeg er ikke enig, brøler Clemetsen.

OPPDATERING: Gruppen hadde ved 23-tiden i går kveld fått et gross likerklikk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here