Langrennsløper Therese Johaug har i lengre tid vurdert å bytte fastlege. Nå har hun endelig bestemt seg for å få ut fingeren og gjøre noe med det.

– For en toppidrettsutøver som meg er det viktig å tenke på helsa og følge med på kroppens signaler, forteller skijenta fra Dalsbygda. – I en lengre periode nå har jeg følt at fastlegen min ikke har tatt meg på alvor. Nå var det på tide å gjøre noe med det.

– Han forrige var litt rar

Flere hundretusener av nordmenn har byttet fastlege siden ordningen ble opprettet i 2001.

– Den nye fastlegen min heter Ane og hun virker kjempekoselig, sier Johaug. – Han forrige var litt rar. Jeg kan ikke helt sette fingeren på det, men det var et eller annet med væremåten hans. Han lukket øynene når han snakket. Og så synes jeg det var litt creepy på venterommet der. Mye rare folk, ler hun.

– Den nye fastlegen min heter Ane og hun virker kjempekoselig.

Brukte nettjeneste

Therese Johaug valgte å bruke en usertifisert nettjeneste for å gjøre byttet.

– Jeg er en travel jente, og orket ikke å finne fram i jungelen av nettskjemaer. Derfor brukte jeg en dodgy side som heter fastlege.online eller noe. Det kostet 995 kroner, selv om de sa på legekontoret at det skulle være gratis. Typisk meg å være så lettlurt. Klassisk Johaug! Jeg tror på alt folk forteller meg, ler vintersportdronningen.

– Klassisk Johaug! Jeg tror på alt folk forteller meg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here