Home Nyheter Mannen med sjokk-krav: – «Gi meg en nederlandsk turist»

Mannen med sjokk-krav: – «Gi meg en nederlandsk turist»

0
Mannen med sjokk-krav: – «Gi meg en nederlandsk turist»

Det rastruede fjellet Mannen i Romsdalen kom onsdag morgen med en overraskende uttalelse. Trolig er det et tiltakende press fra lokalbefolkning og norske medier som har fått det ustabile berget til å ytre seg.

Det  var via en utskrift fra et geologisk måleapparat at beskjeden kom. Geolog Magnar Grønvik Müller som gjennom flere år har studert Mannen, var den som opererte radarmåleren som overvåker bevegelser i fjellets indre da nålen plutselig begynte å bevege seg i unike mønstre. I løpet av bare noen sekunder hadde målernålen skrevet ut sjokkbeskjeden: «Gi meg en nederlandsk turist».

– Dette er bare så jævlig freaky

– Jeg kan ikke huske å ha mottatt en beskjed fra noe fjell noen gang, sier en svettende Grønvik Müller som er i ferd med å pakke ned måleutstyr da Nieuhetene møter ham ved foten av fjellet. Geologen selv har en teori på hva det geologiske høyrisikoobjektet pønsker på.

– Han ønsker å ta med seg flere i døden. Det er det han vil. Han har fått med seg nyheter om dumdristige turister fra kontinentet som blir slukt av isbreer og fjell. Nå er det hans tur, liksom.

Grønvik Müller begynner å skjelve på hendene, deretter kutter han intervjuet brått. – Dette er bare så jævlig freaky. Jeg stikker. Ses i hotellbaren.

mannen
Geolog Magnar Grønvik Müller (til venstre) og Nieuhetenes utsendte reporter.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here