ULLENSAKER: Midt under treningsøkta på Fresh Fitness Jessheim fikk Jon-Espen Bjørdal følelsen av at det var noe han hadde glemt. Det var ikke før han kom hjem og så på bildet av seg selv at han skjønte hva det var. (Foto: Jon-Espen Bjørdal)

– Jeg glemte rett og slett å trene ben- og setemuskulaturen, forklarer Jessheim-gutten til Nieuhetene.

Han forteller at han har helt glemt å gjøre øvelser som hofteløft, knebøy og stående tåhev over en periode på åtte år.

– Fullstendig hjerneteppe, sier Bjørdal oppgitt og dunker pekefingeren mot tinningen. – Det gikk helt under radaren. Total blackout.

Har skjedd før

Det er ikke første gang Jon-Espen får jernteppe.

– Noe av det samme skjedde da jeg begynte på videregående. Kom inn på skolen og fikk helt hjerneteppe. Total blackout. Glemte å skaffe meg generell studiekompetanse. Jeg visste det var noe jeg skulle gjøre der, men jeg kom ikke på hva det var, sier den unge, veltrente mannen og smiler skjevt.

Fordeler med tynne bein

Men som så ofte i livet, har uhellet også en positiv side. Å glemme beinøvelsene har nemlig også gitt Jon-Espen Bjørdal noen fordeler.

– Jeg har så tynne bein at hvis jeg drar tissen opp bak, får jeg thigh gap, ler han. – Jeg er den eneste gutten på Jessheim med thigh gap.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here