Home Nyheter Småbarnsfar gir bare så fullstendig beng i hva som går med i støvsugeren akkurat nå

Småbarnsfar gir bare så fullstendig beng i hva som går med i støvsugeren akkurat nå

0
Småbarnsfar gir bare så fullstendig beng i hva som går med i støvsugeren akkurat nå

KOLBOTN: Barna fikk en time på seg på å rydde stuegulvet for leker. Det holdt visst ikke. Men Espen (36) gir faen nå.

Onsdag skal søskenparet Marikken (4) og Adam (6) ha fått en hel time på å rydde unna småleker så de ikke havnet i støvsugeren under pappa Espens (36) ukentlige rengjøring. Kun fire-fem minutter skal ha blitt benyttet til dette formålet. Da barnefaren begynte å bearbeide stuegulvet, skal det ha ligget flere synlige LEGO-klosser halvveis under sofaen og på teppet. «Nå går det ned,» advarte Espen over støvsugerlarmen, synlig irritert. Men barna var allerede ute av rekkehuset.

Ved publiseringstid ble flere små, harde gjenstander slukt av støvsugeren, og den umiskjennelige lyden av metalliske klirr opp gjennom røret og hele veien til støvsugerposen skal ifølge kilder vært mulig å høre via den åpne terassedøren og videre ut i nærområdet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here