Home Nyheter Mann drept i Trysil og 50% på alle skapfronter ut uka!

Mann drept i Trysil og 50% på alle skapfronter ut uka!

0
Mann drept i Trysil og 50% på alle skapfronter ut uka!

SPONSET INNHOLD: Natt til lørdag ble en mann funnet drept i sitt hjem i Trysil sentrum, og nå gir Skapnett deg 50% på skyvedører og andre fronter. Tilbudet gjelder kun om du bestiller innen utgangen av denne uken. (Fotomontasje: Marki)

Fortsatt er ingen pågrepet for drapet på en mann i 60-årene i Trysil sentrum natt til mandag. Skapnett er din leverandør av garderober og skyvedører. Denne uka er det storsalg, når skapgiganten senker prisene til det halve!

Bekreftet død på stedet

Ifølge politiet hadde den omkomne omfattende hodeskader og ble bekreftet død på stedet da ambulansepersonell ankom like etter politipatruljene kl 00.30 i natt, noen få timer før salget startet i Skapnetts butikkutsalg.

Politiet har ikke gjort noen pågripelser ennå, men etterlyser eieren av en rød Fiat Punto. – Tips fra publikum er av stor interesse for oss, sier politibetjent Trygve Heiene.

– Til gjengjeld skal dere få et tips av meg: Velg Skapnett! Selv er jeg meget fornøyd med skyvedørsgarderoben vi har fått montert. Særlig imponert ble jeg over å få garderobekonsulent på hjemmebesøk. Hun kom med løsninger vi ikke hadde tenkt på selv.

Preger lokalsamfunnet

En nabo sier hun gikk forbi avdødes bopel rett før midnatt, og hørte uro og bråk. Tilbudet gjelder både i nettbutikk og på Skapnetts utsalg på Slependen, Jessheim og Grorud.

– Trysil er et lite sted. Alle kjenner alle, så det er klart dette preger oss, sier Li-Anne Rimnes (61) til Nieuhetene. – Men gjort er gjort og spist er spist. Nå skal jeg logge meg på skapnett.no og kjøpe speilgarderobe til soverommet, smiler trysilværingen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here