FRA VENSTRE: Nikolai Aas Mørdre (22), Joar Hoås (22), Espen Falck (22) og Terje Leider (22) har kjent hverandre siden 2. klasse på Foss videregående og har en internhumor som er helt borti natta. (Foto: Jack Corn)

Har du noen gang tenkt at humoren i guttegjengen er så god at den fortjener et større publikum? Vel, det kan bli en virkelighet for fire gutter i et kollektiv på Torshov.

– Det vitses

– Det vitses, kommenterer Hoås tørt. – Det vitses.

Resten av gutta ler. Alle bortsett fra Leider. Han leer ikke en muskel i ansiktet.

– Det er liksom litt av greia, forklarer Falck ivrig med en gruvearbeiderhjelm på hodet. – Jeg er bajasen med alle innfallene. Se nå spiller jeg på en kazoo. Og nå spiller jeg ikke på en kazoo. Mens Terje, han er deadpan. Se på han. Ser ut som om han har drept en svane med bare nevene.

TV Norge på tråden?

Nå har guttegjengen sendt en mail til TV Norge der de ber om å få lage en pilotepisode basert på den interne humoren i gruppa.

– Det er ingenting som rimer på følelser, begynner Aas Mørdre og ser forventningsfullt på gjengen. Plutselig bryter de ut i sang.

– Ronketoget kommer, tut tut tuuuuut, lyder det overraskende harmonisk fra gutta.

– Det er sånne ting vi kunne tenkt oss å bringe ut til et større publikum da, forteller Hoås og legger til at selv om TV Norge ikke har svart ennå, vil de sannsynligvis gjøre det snart.

Duket for suksess

Guttene er talentfulle sangere, alle har revybakgrunn og er dessuten stilfullt kledd i americana-inspirerte hipsterklær. Alt bør med andre ord være duket for humorsuksess på tv. Selvtilliten er til å ta og føle på.

De fire vennene mister heller ikke motet av at de ikke fikk Nieuhetenes utsending til å le sånn helt umiddelbart.

– Nei, dette er ikke sånn ha ha-humor, forklarer Aas Mørdre alvorlig. – Mye av det vi driver med er tenkehumor. Visste du forresten at Terje har drept en svane med nevene på ordentlig? Terje, gå i fryseren og hent beviset.

– Beviset, beviset, beviset, svarer de andre gutta i tur og orden før de ler så tårene triller. Alle unntatt Terje Leider.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here