Home Nyheter Sophie Elise ble trakassert av 12-åring – drepte foreldrene

Sophie Elise ble trakassert av 12-åring – drepte foreldrene

0
Sophie Elise ble trakassert av 12-åring – drepte foreldrene

Superbloggeren Sophie Elise Isachsen (21) var lei av sjikanerende meldinger fra mindreårige. Hun bestemte seg for å gå etter foreldrene deres – med øks.

Jenta fra Harstad har i flere år vært en av Norges mest populære bloggere. Men berømmelsen har også ført til mye uønsket oppmerksomhet. – Når det kommer fra voksne mennesker, er det ikke så mye jeg kan gjøre. Det er idiotisk, men det får være deres sak. Men når det er snakk om mindreårige som sjikanerer, er det foreldrene deres som må stå til ansvar. Og da må de dø, sier toppbloggeren på telefon fra isolatet på Ila fengsel.

Det var trakasseringen til en 12 år gammel jente som utløste den morderiske reaksjonen fra harstadværingen. Ifølge Sophie Elise hadde det pågått i flere uker før hun bestemte seg for å gå etter foreldrene. – Hun sa de mest forferdelige ting. Som at jeg ikke kledde marineblått, eller at jeg burde merke reklameinnleggene mine mer tydelig. Det var i ferd med å bli et levende mareritt. Så ja, jeg drepte dem. Jeg drepte dem alle, ler hun hysterisk.

Sophie Elises advokat, Christian Werenskiold, forteller Nieuhetene at bloggeren ser lyst på en framtidig rettssak. – Vi mener dette er et klart tilfelle av selvforsvar. Hun har et brand å opprettholde, og hun har ikke råd til å tape ansikt i en slik situasjon. Selvfølgelig måtte noen dø.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here