Les om DNA-testen som slo ned som en bombe. (Foto: Sony Music/Redaksjonen)

I en pressemelding som ble sluppet i dag, meldes det at Marcus og Martinus ikke er biologiske brødre likevel. En DNA-test har vist at «brødrene» faktisk ikke er i slekt med hverandre i det hele tatt. Avsløringen ble lagt for en dag da familien ønsket en DNA-profil for å kartlegge guttenes gener for arvelige sykdommer.

– Det er klart de likner – nå

Even Theie, stipendiat ved Bioteknologisenteret i Oslo, har stått for utføringen av DNA-testene. Han forteller at testresultatet var utvedydig.

– Guttene har ikke en tøddel felles gener, bortsett fra det de deler med alle andre kaukasiske mennesker. Men hvor de har funnet den ene gutten, jeg husker ikke om det er Marcus eller Martinus, når de ikke engang er i slekt… man kan jo undres.

Men forskeren må medgi at guttene har en del felles fysiognomiske trekk.

– Det er klart de likner – nå. Men det kan jo også ha noe med å gjøre at de har vært så tett på hverandre gjennom mange år.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here