Føles det som om du like godt kunne stått på månen og snakket til sønnen din gjennom en ropert? Dette er fem tegn på at du er som død for ham på Facebook. (Foto: Ramiro Ramirez)

  1. Du får ikke lenger gratulasjon fra ham på bursdagen din
  2. Du kan fylle veggen din med statusoppdateringer hvor det kun står «Henrik», men du får ikke respons på en eneste av dem
  3. Du mottar ikke lenger sutrete kommentarer etter å ha lagt ut gamle, søte familiebilder hvor minst ett av barna dine går nakne – og spesielt Henrik, ikke engang på det bildet hvor han har merke fra doringen på rumpa etter å ha sittet så lenge den gangen, herregud så fin tid det var, kontakten mellom deg og Henrik – så naturlig, så… lett, liksom
  4. Han omtaler deg i samtaletråder med sine venner i økende negative ordelag som om han lever i den tro at du ikke kan lese det, ja, det er nesten så det virker som han har glemt at du fremdeles lever, men du lever jo, ikke sant? Du lever jo selv om du ikke klarer å føle noe når du klyper deg selv i armskinnet?
  5. Du får faktisk ikke likes eller kommentarer på en eneste av oppdateringene dine lenger, ikke engang fra noen av de gamle venninnene dine på lukket avdeling. Og hvor har du lagt boka med passordet til Facebook, tro? Du er ganske sikker på at du har en konto der.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here