Home Rampelys SE: Her er virkelighetens «Exit»

SE: Her er virkelighetens «Exit»

0
SE: Her er virkelighetens «Exit»
Serien har skapt furore i de tusen hjem.

Norge går av skaftet for de umoralske finanskjeltringene i NRKs Exit. Nieuhetene kan nå avsløre virkelighetens Exit-gutter – forretningsmennene som har inspirert figurene Henrik, Jeppe, Adam og William.

William

Pål Sverre Hagen spiller den hensynsløse William. Egentlig heter han Villemann Krunkelheimer (til høyre) og tjente seg rik på organisert snegleracing på 90-tallet. I dag lider han av IBS og langt fremskreden Alzheimer.

William trår langt over moralske grenser i jakt etter spenning.
Virkelighetens William

 

 

 

 

 

 

Jeppe

Jon Øigardens karakter Jeppe er basert på Juniper S. Stabelhaus (til venstre). Stabelhaus tjente milliarder på sin oppfinnelse, et slags stativ som holder tissen på plass mens man tisser. Han driver nå et reisebyrå for rasister.

Virkelighetens Jeppe.
Jeppe overstiger etiske skillelinjer i søken etter action.

 

 

 

 

 

 

 

Adam

I serien spilles Adam av Simon J. Berger. Figuren er bygget på forretningsmannen Ignatius Barilla (til høyre), som ble styrtrik etter å ha stjålet de magiske bønnene til en kjempe i 1946. Barilla jobber nå som menneskelig statue.

Adam bryter med normer og regler i sin jakt etter tilfredsstillelse.
Virkelighetens Adam.

 

 

 

 

 

 

 

Henrik

Tobias Santelmann gestalter herlige Henrik i Exit. Han er sterkt inspirert av mogulen Arvo Rebus (til høyre), som i 2001 satte alle pengene sine på 11. september. Profitten investerte han i et hamsterhotell fullt av intrikate feller.

Henrik gjør skam på samfunnsetiketten i sin higen etter nytelse.
Virkelighetens Henrik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here