Zander Bolle (38) er en av Norges aller dummeste millionærer

Nieuhetene har saumfart skattelistene for å finne Norges rikeste pappskaller. Her er noen ordentlig velstående idioter!

Zander Bolle (38)

Denne udugelige noksagten håvet inn 31 millioner kroner i 2015. For en dåsemikkel! Zander bruker fritiden til å rulle seg inn og ut av en yogamatte. Noe annet har han rett og slett ikke mental kapasitet til.

Dummenikken!

Luanne Fangoria (21)

Luanne tjente 10,5 millioner kroner i fjor, og sitter fint i det med en formue på over 50 millioner. På den andre siden er hun ikke den skarpeste kniven i skuffen. Hun mangler noen fyrstikker på en hel eske. Lyset er på, men ingen er hjemme. Bank bank!

Hvilken undermåler!

BENJAmin mansling (33)

Dette elendige fehodet tjente 16 millioner kroner i 2015, og står oppført med en formue på 328 millioner. Til tross for at han driver en suksessfull møbelkjede, er 33-åringen en veritabel hønsehjerne som knapt kan knytte sine egne skolisser.

Helt blåst

Jarle Mynde (31)

Mynde hadde en inntekt på 68 millioner kroner i fjor. Men mannen er et suppehue. Blant familie og venner er han kjent som «den ultimate tomsingen».

Kronidiot

FREDRIC BALCON-HANSSEN (28)

28-åringen er eneste arving til pølseimperiet Balcon-Hanssen AS, og står oppført med en formue på 845 millioner kroner. Dessverre har han en estimert IQ på 68, og er ikke i stand til å gjøre rede for seg.

Lyset er på, men ingen er hjemme

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here