Home Nyheter Mexicansk narkoliga har okkupert Paradise Hotel

Mexicansk narkoliga har okkupert Paradise Hotel

0

PARADISE HOTEL: Alle deltakerne i den populære realityserien holdes nå som gisler av mexicanske gangstere. Saken oppdateres. (Fotomontasje: Magnar Grønvik Müller)

Den norske realityserien Paradise Hotel ble i natt utsatt for det som nå kalles «tidenes plot twist». En gruppe mexicanske kriminelle, tilknyttet narkokartellet El Jaja, rykket inn med automatvåpen og okkuperte partyhotellet. Årsaken skal være at hotellet ligger på et strategisk viktig punkt i bandekrigen mellom El Jaja og rivalene i Los Marineros.

– Bør gå an å spille med de nye deltakerne

Nieuhetene har oppnådd kontakt med noen av deltakerne på hotellet via det sosiale mediet Snapchat. Carl Aksel Bergh Jansen (20) forteller at stemningen er anspent, men stabil: – Vi var sykt redde først, men det går bedre nå. De nye gutta er litt bryske, og de snakker bare sånn habla habla-språk, men jeg tror det går an å spille med dem. Vi er alle alfahanner her, sier Bergh Jansen, som veier 68 kg og jobber som bartender.

Felles interesser

En annen deltaker, Mayoo Indiran (25), melder at ingen ble skadd under narkoligaens overtakelse av hotellet. – Nei, gudskjelov, sier lørenskogingen i en snap. – Faktisk så er de ganske ok. Vi har en del til felles, trening og dagsfylla og sånn. Jeg funderer på å spørre Diego og Javier om de vil inngå en allianse med meg og Eileen, faktisk. Da blir vi sykt sterke i neste parseremoni, tror jeg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here