NORDRE AKER: En kvinne fra Tåsen i Oslo, som til daglig er spesialpedagog ved PP-tjenesten i Bydel Nordre Aker, uttalte i går ettermiddag at det var viktig å finne en balansegang. Hun la også til at det er viktig å ha to tanker i hodet på en gang. (Foto: Flickr)

Ulike hensyn må veies mot hverandre

Det var i samtale med noen naboer at ordene falt.

– Vi stod og pratet om løst og fast, et par av oss som bor her i Bergrådveien, da hun plutselig buste ut med denne påstanden, sier Pål Espeset (44) som bor i huset ved siden av kvinnen.

– Jeg tror vi snakket om planene for den nye barnehagen. Noen av oss var ganske uenige. Plutselig sa hun «men det er viktig å finne en balansegang». At man må veie ulike hensyn mot hverandre, tror jeg hun mente.

Begge parter har et poeng

Nieuhetene var ikke stand til å få en kommentar fra kvinnen direkte, men en talsmann for familien sier at den 52-årige kvinnen også tidligere har ment at det er viktig å finne en balansegang. Hun vakte også oppsikt i 2013, da hun under et foreldremøte på Tåsen skole uttalte at «både skoleledelsen og FAU-lederen har et poeng».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here