Som redaktør i en mediebedrift har Gunnar nytte av tre skjermer på pulten sin, men han greier ikke helt å slutte å tenke på hvor fint det hadde vært å eid sin egen iPad. (Foto: Steve Jobs jr.)

OSLO: Gunnar Stavrum (55) fikk seg tidenes overraskelse da han kom på jobb fredag morgen og så at det stod tre skjermer på kontorpulten. Stavrum verdsatte generøsiteten fra sin arbeidsgiver, men hadde satt enda større pris på sin egen iPad.

– Oj oj. Ja, dette var litt av en overraskelse, utbryter Stavrum til Nieuhetene. – Med tre skjermer kan jeg ha både epost, Google og Nettavisens forside oppe samtidig.

Stavrum jobber i en mellomstor mediebedrift og har en hektisk hverdag der han må kommunisere med et titalls journalister, nøre oppunder fremmedfrykt i befolkningen, samtidig som han holder seg oppdatert i nyhetsbildet. Men til tross for at tre skjermer letter arbeidet, er det én ting Gunnar savner enda mer i sin jobbhverdag.

– Jeg hadde blitt enda gladere for en iPad.

– Ja, nå ønsker jeg ikke å fremstå som utakknemlig, men aller helst skulle jeg gjerne hatt Apple-produktet iPad, forklarer nettredaktøren og viser oss nest nyeste modell på tre skjermer samtidig.

– En iPad kan du ha med deg hvor du vil. iPaden har en supersensitiv touch screen som gjør at du kan dele de paranoide bloggpostene til Jan Petter Sissener med et florlett pekefingertrykk. Og så har den Candy Crush Saga, et spill jeg liker veldig godt og som faktisk er veldig lærerikt.

Men tre skjermer på en pult, det er ikke dårlig, Gunnar?

– Nei, det er ikke det. Men jeg hadde blitt enda gladere for en iPad, medgir Stavrum.

– En iPad kan du ha med deg hvor du vil. den har en supersensitiv touch screen som gjør at du kan dele de paranoide bloggpostene til Jan Petter Sissener med et florlett pekefingertrykk.

1 KOMMENTAR

  1. Dersom du ikke vil ha tre skjermer men heller ha en ipad og du uansett bare skal google og se på nettavisen samtidig så bør du få deg briller og en real støyver over neseryggen så de nye brillene knekker og må repareres med teip mener nå jeg. Dette vil ikke salatpolitikerne og brødsmule-soMe-prekerne røre ved selvfølgelig, de som ikke engang kunne sett seg lei av sin egen omgang med «nyheter» og «Satire», hvis engang folk som vet å brekke opp en sånn gammel trekasse uten å splinte treet sånn at kassa kan brukes på nytt enten som bord (man må snu den oppned) eller utstyrskasse hadde fått slippe til «pratehjørnet» så skulle du sett at det ikke lenger ville være bare bare å slippe unna med sånne blingser av noen artikler som det nieuhetene her leverer. Kall meg en «vraltepetter», men i min tid var ikke sånt greit!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here