… de er mildt sagt ikke blide.

riise

JOHN ARNE RIISE

Fyff… Eg he sykkelen mi i England og hvis den hadde blivit audelagt hadde eg blivit eitranes forbanna… Sykkelen min er grøn og har 27 gir. Den kan brukast både uppøve og neidøve. Med min sykkel kan du dra kor som helst. Ein fjelltopp? Ja, så klart. Bottnen av ein dal? Fullt mogleg, med den grønes sykkel mange gir, får du enda fleire moglegheitar.

hareide

KNUT ARILD HAREIDE

Nei nei nei nei… NEI NEI NEI NEI NEI…. Ååååååå…. Nei….. Neineineineinei…. Også brexit da… nå…! Neineineineinei

karpe

KARPE DIEM

Det er helt utrolig at EU og Storbrittania skiller lag… Det engelske flagget er rødt kors på hvit bakgrunn, Storbritannia sitt er litt mer kluss på, pluss at det er blå bakgrunn. EU sitt flagg er blått med gule stjerner. Men nå skal flagget til EU endres til et bilde av en brite som hopper av et tog, og akkurat det synes jeg er fint. Men også veldig, veldig rart.

william

SKAM-WILLIAM

Jeg blir så eitranes forbanna av England. Tenk på hva de gjorde i India. Sånn som i den Gandhi-filmen. De kastet ham av toget fordi han var etnisk rar. Jeg vemmes av St. Georgs kors på den hvite duk. Jeg vemmes, sier jeg. Jeg vemmes.

 

OBS: John Arne Riise opplyser om at den grønne sykkelen ikke tilhører ham. Men han så den.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here